IvoTax

Rolstoeltaxi Eindhoven

Ben je woonachtig in Eindhoven of omstreken en je hebt een rolstoeltaxi nodig, bij Ivo Tax ben je daarvoor aan het juiste adres. Niets is zo vervelend wanneer je qua mobiliteit tegen grenzen aanloopt. Ben je afhankelijk van een rolstoel en je dient bijvoorbeeld een grote afstand af te leggen, dan kan dat problemen opleveren. Wij van IvoTax zorgen ervoor dat je zorgeloos je bestemming bereikt. Wij zijn namelijk in het bezit van rolstoelbussen waar je zittend in je rolstoel vervoerd wordt.

Rolstoelbussen

Wanneer je gebruikmaakt van onze rolstoeltaxi Eindhoven, dan hoef jij als passagier niets te doen. Onze rolstoelbussen zijn namelijk voorzien van een rolstoellift waardoor je zo de bus in kunt rijden. Met behulp van de speciale bevestigingshaken wordt je rolstoel secuur vastgezet en tevens maak je gebruik van een gordel waardoor veiligheid absoluut gewaarborgd is. Wil je graag in een groep reizen, ook dat is geen probleem. Onze rolstoelbussen hebben namelijk ruimte voor vier rolstoelen. Wil je reizen met begeleiding, ook dat is mogelijk. Voor reizen in een groep inclusief begeleiding is er voldoende ruimte aanwezig voor twee rolstoelen.

Taxichauffeurs

Bij onze rolstoeltaxi Eindhoven werken er alleen gekwalificeerde taxichauffeurs. Iedereen beschikt over de juiste papieren zodat je er altijd van gegarandeerd bent dat je een reis naar wens tegemoet gaat. Onze tarieven die we voor deze service hanteren zijn zeer scherp. Het basistarief bedraagt slechts 25 euro en daarbij kun je over een afstand van vijf kilometer vervoerd worden. Voor elke kilometer die boven de standaardafstand van vijf kilometer komt, betaal je maar vijf euro extra.
Uiteraard kan het voorkomen dat je een grotere afstand dient te overbruggen. Ook dat is voor onze rolstoeltaxi Eindhoven helemaal geen probleem. In dat geval kunnen wij een prijs op maat maken.
Ben je op zoek naar een rolstoeltaxi Eindhoven tegen een scherpe prijs? Bij IvoTax ben je aan het juiste adres.